Thermo ultra radiofrekvence

Thermo ultra radiofrekvence

Zachování krásy, mládí a zdraví je důležité  pro každého z nás. Thermo je jedinečnou procedurou, při které dochází k pozastavení stárnutí a současně vyhlazení drobných vrásek. Metoda byla předmětem případových studií  a stala se účinnou a vyhledávanou metodo faceliftu obličeje, krku a dekoltu.  V každém věku je třeba být upravená a přirozená, aby nedošlo ke ztrátě individuální krásy, kterou jsme dostali do vínku od přírody. A to nám Thermo umožňuje.

Metoda Thermo pracuje na bázi hloubkového radioliftingu, díky kterému dochází k napínání kolagenových spirál a v pokožce se vytváří nový kolagen, což způsobuje vypnutí pokožky a pokožce navrací přirozený vzhled na rozdíl od výsledků, které se dostavují při klasickém chirurgickém zákroku.

V našem světě, který je v neustálém pohybu, kdy lidem nezbývá čas na zotavování po výkonech je toto velmi důležité a neméně důležité je taktéž to, aby výsledek byl pokud možno přirozený. Po ošetření Thermo není nezbytná žádná rekonvalescence.

Pro koho je procedura nejvhodnější?

Ošetření je vhodné pro ženy I muže každého věku. Thermo je antiagingovou procedurou a díky ní dochází ke zpoždění ve tvorbě vrásek. Jakýkoliv pacient, který chce vylepšit vzhled svého obličeje a nechce podstoupit chirurgický facelift, může zvážit podstoupení této procedury, kterou lze provádět v každém věku.