Laserová lipolýza

Laserová lipolýza

Potřebujete se zbavit pár centimetrů, odstranit celulitidu nebo jen vytvarovat postavu? Nový diodový laser, který je velmi populární zejména v USA, dokáže  zázraky.

Do plavek do tří týdnů

Léto se blíží a jak bývá zvykem, tak necháváme vše na poslední chvíli. Pokud nemáte k dispozici již několik měsíců, ale jen týdnů, tak je tu pro Vás Lipo laser. Jde o novinku, která dokáže smazat několik centimetrů, vytvarovat postavu nebo vypnout povadlá místa. S Lipo Laserem dosáhnete zmenšení své konfekční velikosti o dvě čísla již za tři  týdny.  Můžete chodit 3x týdně nebo také každý den. Záleží na tom, jak rychle se potřebujete  tukových zásob zbavit. Laserová lipolýza  odstraní tukové polštáře přesně tam, kde je zapotřebí, zrychlí Váš metabolismus a vypne pokožku.

Co je Lipo Laser neboli laserová lipolýza?

Revoluční metoda neinvazivního odstraňování tukových zásob a tvarování problematických partií. Laserová lipolýza diodovým laserem ošetří několik partií najednou. Metoda Lipo Laser One využívá přirozených metabolických procesů v těle a součaně paměťového efektu. Buňky si informaci o hubnutí předávají a dochází ke zmenšení tukových buněk na celém těle.  Technologie laserové lipolýzy je velmi populární v USA a Austrálii, kde této metody využívájí třeba o polední pauze. Stala se doslova hitem pro mnoho žen i mužů. Metoda je opravdu vysoce účinná a pokud začnete dodržovat zdravý životní styl, tak I trvalá. Laserová lipolýza se velmi rychle rozšířila po celém světě. Dnes ji tedy můžete vyzkoušet ve všech kvalitních kosmetických salonech a estetických centrech  v  České republice.

Laserová lipolýza v případových studiích

Před tím než se metoda laserové lipolýzy dostala do kosmetických a estetických center, musela projít odbornými testy a případovými studiemi. Případové studie prokázaly účinnost a metoda laserové lipolýzy získala certifikaci o účinnosti.  Výsledkem případových studií jsou průměrné úbytky tuku po jedné proceduře 3 až 9 centimetrů.

Co díky laserové lipolýze Laser Lipo získáte?

Umí zmenšit tukové buňky a vytvarovat postavu podle vaší představy. Ošetří až 10 vybraných partií naráz, 10 hlavicemi, které se nasměrují podle potřeby na pas, boky, břicho, stehna, ale mohou být použity I na podbradek. Vytvaruje postavu, ubere pár centimetrů a zmenší tukové buňky. Metoda je bezbolestná a neinvazivní. Výsledky jsou srovnatelné s klasickou operativní liposukcí.

Co můžete od laserové lipolýzy očekávat?

Výsledky jsou samozřejmě individuální. Záleží na tom, zda budete dodržovat základní pravidla, to zejména dostatečný pitný režim a minimálně 15 minutový pohyb do 12 hodin po ošetření. Vždy záleží na daném jednotlivci, který metodu postupuje. Případové studie prokázaly, že průměrná ztráta tuku je 9-23 cm v oplasti stehen, břicha, boků a pasu. Po dvou týdnech testy prokázaly zhubnutí až o dvě konfekční velikosti.

Jak se na metodu Lipo Laser připravit?

Pokud chcete dosáhnout maximálního efektu, pak se doporučuje  6 návštěv v průběhu 3 týdnů. Pro intenzivní kúru 8-10 ošetření klidně každý den. Důležité je před aplikací metody 4 hodiny a po jejím skončení 2 hodiny nic nejíst a pít pouze čistou nesycenou vodu.

Jaké má laserová lipolýza kontraindikace?

Lipo laser nesmí těhotné a kojící ženy, ženy s menstruací a s hormonální léčbou a také ti, jež mají infekční a jiné přechodné onemocnění. Zcela nemožná je metoda Lipo Laser One pro lidi s kovovými implantáty v místě ošetření, pacienty s kardiostimulátorem, s onemocněním lymfatického systému, se srdečními a ledvinovými chorobami a také s nádorovými onemocněními. Problémem může být i atopický ekzém.

Jaké technologie využívá Lipo laser ?

Metoda Lipo Laser využívá účinku studeného laseru, neboli nízko-úrovňového laseru. V klinických studiích bylo prokázáno, že studený laser stimuluje tukové buňky tak, že začnou emulgovat tuk obsažený uvnitř buňky. Zkapalněný tuk, tedy triglyceridy a mastné kyseliny, pak projde přes obal tukové buňky do mezibuněčného prostoru, ze kterého je vyloučen z těla ven pomocí lymfatického systému.

Jak působí Lipo laser na tukové buňky?

Studený laser působí na tukové buňky a dosahuje tím biochemického efektu, který emulguje v tukových buňkách tuk, zároveň účinkuje na bi-lipidovou membránu v tukové buňce a utváří v ní průchodové póry. Průchodové póry buňku nepoškozují, slouží pouze k odvodu tukových složek z buňky.. Laserová neinvazivní lipolýza metodou Lipo Laser tukové buňky neodstraňuje ani nepoškozuje, pouze zmenšuje jejich objem, to znamená, že neporušuje podkožní strukturu.

Co se děje s tukovou vrstvou při laserové lipolýze?

Díky působení studeného laseru se z cílových tukových buněk uvolní triglyceridy, což je proces pro lidský organismus přirozený. Tuková vrstva je velmi šetrně ošetřována a následně uvolňována, což má za následek vysoce efektivní hubnutí, bez vedlejších účinků. Při této metodě nepociťujete žádné negativní pocity. Celý proces probíhá za příjemné relaxace. Musíte však dodržovat důsledný pitný režim, který má na úspěšnost metody klíčový vliv a alespoň minimální 15 minutový pohyb do 12 hodin po ošetření.

Jak probíhá ošetření Lipo Laser?

Jde o velmi šetrnou a účinnou metodu a při ošetření můžete příjemně relaxovat. Po svlečení budete položeni na lůžko a na zvolené partie vám budou připnuty hlavice, které jsou vybaveny šesti výstupy diod na paprsky světla červeného studeného laseru. Nyní po dobu asi 30-40 minut, což je považováno za optimální, budou aplikátory vyzařovat studené laserové světlo o velmi malém výkonu. Tak nastane uvolnění tuku z buněk, zmenšení tukové vrstvy a později i ke zmenšení konfekční velikosti.