Neinvazivní mezoterapie

Neinvazivní mezoterapie

Neinvazivní mezoterapie je revoluční metoda, která byla vyvinuta odborníky na dermatologii.

Neinvazivní mezoterapie je proces při kterém se pomocí speciální technologie a elektrických pulzů vpravuje koktejl vysoce účinných látek hluboko do pokožky a tím je tato mezoterapie plnohodnotnou náhradou klasické invazivní neboli injekční mezoterapie.

Působení neinvazivní mezoterapie je založena na transdermální penetraci.Tento zákrok je nejen velmi účinný, ale také při něm můžete velmi příjemně relaxovat. Obvykle trvá 30-60 minut podle stavu pleti. Výhoda oproti metodám invazivní mezoterapie je, že tato aplikace nevyžaduje u pacientů po zákroku žádnou rekonvalescenci. Pro docílení maximálního efektu se doporučuje absolvovat kúru 4 ošetření v týdenních intervalech.


Jaké výhody má mezoterapie?

Neinvazivní mezoterapie může být prováděna např. Při polední pause.  Ošetření je příjemné a nemá žádné vedlejší účinky. Hlavní výhodou této metody je určitě nepřítomnost jakýchkoliv jehel, což klientům zaručuje bezpečné a bezbolestné ošetření. Neinvazivní mezoterapie je schopna do pleti vpravit až 2000x účinněji vyživující látky než ostatní metody. Klient je schopen ihned po ošetření zapojení do běžného života a není třeba dodržovat žádná zvláštní opatření oproti chirurgickým metodám. Tento druh mezoterapie lze provádět celoročně.