Nenvazivní lifting aneb odstranění vrásek

Nenvazivní lifting  aneb odstranění vrásek…

Orientujete se v nabídce  tzv. “faceliftů” nebo jste v jejich nabídce zcela ztracena?

Získejte přehled a objednejte se na ten správný pro Vás…

Na trhu najdete mnoho ošetření s názvem “FACELIFT”. Co si pod tímto ošetřením představit?

Facelift můžeme rozdělit na 2 základní skupiny – invazivní nebo neinvazivní. Invazivní facelift patří výhradně do rukou lékařů. Je velmi razantní, ale také nás obvykle omezuje na pár týdnů v našich běžných aktivitách.

Proto mnoho z nás dává v posledních letech přednost tzv. neinvazivnímu liftingu, který se v posledních desetiletích rozšířil po celém světě a stal se velmi oblíbeným také u nás.

Neinvazivní lifting je prováděn dermálními specialisty. Dermální ošetření jsou v posledních letech velmi oblíbená a to zejména díky vysoké účinnosti a možnosti vrátit se ihned do běžného života.  Většinu neinvazivních faceliftů můžete podstoupit třeba o polední pauzeJ

Pro to, aby bylo ošetření účinné si pohlídejme zejména 3 věci, ošetření provádí proškolený specialista (měl by mít zaškolovací certifikát), ošetření je prováděno certifikovaným přístrojem (to, že je přístroj certifikovaný znamená, že jsou potvrzeny parametry jeho účinnosti) a mělo by ho provádět certifikované pracoviště (kosmetický salon se specializací pro dermální ošetření, dermatology nebo zdravotník).

Jaké zákroky neinvazivních liftigů jsou dostupné v nabídce dermálních pracovišť?

Nejznámější je radiofrekvence, fračkční radiofrekvence (Thermage), intensivní pulsní světlo, elektroporace, mezoterapie, kryoterapie a ultrazvuk.

Každý z nich je určen pro odlišné použití a každé aplikaci by měla předcházet odborná konzultace.

Pamatujte: Co může mít skvělý výsledek u jedné klientky, nemusí mít žádný výsledek u jiné klientky. Vždy si tedy vybírejte nejen podle upoutávek na jednotlivá ošetření, ale hlavně podle toho jaký problém s Vaší pletí chcete řešit.

 Některá ošetření řeší vyhlazení vrásek, jiné prevenci vzniku vrásek (anti aging), další navíc vyřeší problém s pigmentovými skvrnami nebo žilkami.  Některá ošetření můžete podstoupit celoročně, jiná jen v určitém období….

Jaké ošetření je určeno pro Vaši pleť? Co všechno díky obličejovému faceliftu můžete získat? A jaké jsou omezení? Odpovědi přineseme v dalším díle našeho seriálu již na začátku květnaJ